Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden


Aktuelle afgørelser

Aktuelle afgørelser
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 52 Grøngrøft, Felsted i Aabenraa Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 52 Grøngrøft, Felsted i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 21. november 2021. (05.10.2021)
Screeningsafgørelse: Krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 2i Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2i Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 1. november 2021. (04.10.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 28. oktober 2021. (30.09.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 7. oktober 2021. (16.09.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 7. oktober 2021. (09.09.2021)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 1a Anhof Hgd., Anhof i Nyborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 1a Anhof Hgd., Anhof i Nyborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 21. september 2021. (25.08.2021)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 4a Fjelsted By, Fjelsted i Middelfart Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 4a Fjelsted By, Fjelsted i Middelfart Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 21. september 2021. (25.08.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 2. juli 2021. (04.06.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 3. juni 2021. (07.05.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 2. juni 2021. (05.05.2021)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er torsdag den 5. maj 2021. (08.04.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 1. april 2021. (04.03.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 82 og 208 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 82 og 208 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 6. april 2021. (04.03.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 6. april 2021. (04.03.2021)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 6a, 2x og 1æ Stenstrup By, Stenstrup samt matr. nr. 1h Løjtved Hgd., Stenstrup i Svendborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 6a, 2x og 1æ Stenstrup By, Stenstrup samt matr. nr. 1h Løjtved Hgd., Stenstrup i Svendborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 31. marts 2021. (04.03.2021)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 24. marts 2021. (24.02.2021)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 17. marts 2021. (17.02.2021)
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 4. marts 2021. (04.02.2021)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 17. februar 2021. (19.01.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 2. februar 2021. (07.01.2021)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 19. januar 2021. (22.12.2020)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 11. januar 2021. (14.12.2020)
Screeningsafgørelse: Krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 50 Arnitlund, Vedsted i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 50 Arnitlund, Vedsted i Haderslev Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 8. januar 2021. (11.12.2020)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 8. januar 2021. (11.12.2020)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjordkær, i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjprdkær i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 7. januar 2021 (10.12.2020)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 4. januar 2021. (04.12.2020)
Screeningsafgørelse: Krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 18a Barløse By, Barløse i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 18a Barløse By, Barløse i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 29. december 2020. (01.12.2020)
PÅKLAGET - Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 13, 21, 22, 34, 273, 276 og 314 Hønkys, Egvad og 25 og 35 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 13, 21, 22, 34, 273, 276 og 314 Hønkys, Egvad og 25 og 35 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 18. december 2020. (20.11.2020)
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v 2n 4b og 14 Daldover, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 17. december 2020. (19.11.2020)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune . Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 18. december 2020. (19.11.2020)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 11. december 2020. (16.11.2020)
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 53 Egernsund Ejerlav, Egernsund i Sønderborg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 53 Egernsund Ejerlav, Egernsund i Sønderborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 27. november 2020. (30.10.2020)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 2v, 2n, 4b og 14 Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v, 2n, 4b og 14 Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 24. november 2020. (27.10.2020)
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 19. november 2020. (22.10.2020)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 19. november 2020. (22.10.2020)
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 6. november 2020. (09.10.2020)
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er torsdag den 29. oktober 2020. (01.10.2020)
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2t Vibæk By, Alslev i Varde Kommune og del af 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2t Vibæk By, Alslev i Varde Kommune og del af 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt.Region Syddanmark har meddelt tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding. Klagefristen er mandag den 19. oktober 2020. (21.09.2020)

Forrige side - Side 1 af 1 - Næste side

Siden er sidst opdateret 5-10-2021

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring